Hvad siger klienterne?

"Jeg er dybt taknemlig for din faglige og kompetente behandling. Jeg har takket være dine øvelser genvundet min balance og livskvalitet. Jeg føler mig næsten lige så god som ny. Dine øvelser, kloge råd og vejledning har gjort, at jeg igen kan klare en aktiv dagligdag.
Jeg giver dig derfor mine varmeste anbefalinger til LundNeuroFys til de, der er udfordret på balancen"
- Susanne

"Jeg har været i behandling hos Mette og været til i alt fem konsultationer. Jeg er meget imponeret over, hvor professionel Mette er til sit arbejde. Fik lavet en rigtig god test første gang og har hele tiden fået øvelser med hjem, som passede til mit niveau på det stadie, jeg var. Efterfølgende blev der bygget videre på disse øvelser. Jeg føler, at jeg efter disse konsultationer har flyttet mig og fået nogle redskaber, jeg kan arbejde videre med selv efterfølgende.
Jeg er Morbus Ménières patient og har også anbefalet Mette til andre med denne sygdom"
- Hanne-Nora

"Jsg har været meget glad for din kompetente viden og forståelse"
- Vibeke

"TUSINDE TAK for din hjælp - den har været guld værd. Jeg tager mange af øvelserne, du har givet mig med i "rygsækken" og hiver dem frem efter behov. Jeg er slet ikke i tvivl om , at besøgene hos dig har flyttet rigtig meget. (Ved godt det er mig, der har lavet arbejdet) MEN det er dig, der har givet mig redskaberne"
- Dorte