Om os

Jeg hedder Mette Lund, er fysioterapeut og indehaver af LundNeuroFys, som har eksisteret siden 2016. Jeg tilbyder behandling til klienter som lider af svimmelhed og ubalance som følge af ørebetingede lidelser samt ældre som oplever svimmelhed og ubalance pga. aldersbetingede problemer i ligevægtsorganet. 

Jeg er uddannet fysioterapeut i 1994 og har efterfølgende arbejdet med neurologiske patienter i både akut- og rehabiliteringsforløb i sygehusregi. Jeg har igennem alle årene interesseret mig for mennesker med balance- og svimmelhedsproblematikker. I forbindelse med bopæl i udlandet fik jeg mulighed for at fordybe mig via kurser på Therapizentrum Burgau i Tyskland  omkring undersøgelse og behandling af  klienter med svimmelhed. Jeg været til  konferencer i Tyskland og været på et ophold i USA omkring vestibulær rehabilitering . I 2014 var jeg med til at starte det fysioterapeutiske vestibulære rehabiliteringstilbud i samarbejde med øre-næse-halsafdelingen på Vejle sygehus.  Jeg arbejder 4 dage om ugen på hjerne- og nerveafdelingen  i akutafsnittet på Kolding sygehus og 1 dag om ugen hos LundNeuroFys.

Jeg underviser herudover på forskellige temadage og kurser samt på fysioterapeutskolen i Odense om vestibulær rehabilitering.  Senest har jeg i oktober 2019 været gæstetaler på Nordisk konference om vestibulær rehabilitering. Derudover tilbyder jeg også skræddersyede kurser til ergo- og fysioterapeuter i privat- og i kommunalt regi. Jeg er medlem af Dansk selskab for Neurologisk fysioterapi og Dansk selskab for Gerontologi og Geriatri.
Jeg har samarbejde med øre-næse-halslæger, neurologer samt neuro-optometrist Thomas Kirkfeldt.

                                             Mette Lund, Fysioterapeut

                                             Kontakt:
                                             Tlf.: 61 70 49 82
                                             E-mail: mette@lundneurofys.dk
                                             Adresse: Ole Kirks Vej 19, 7190 Billund